Thyssenkrup traplift laten installeren?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis - Vrijblijvend

Thyssenkrupp traplift

Op zoek naar één van de beste merken op het gebied van trapliften? Dan is een Thyssenkrupp traplift een goede investering! Omdat de trapliften van Thyssen zijn waarde behouden, is het ook mogelijk om een tweedehands traplift te kopen en zo te besparen op de kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt na je aanvraag tot 5 offertes: kies het beste aanbod en bespaar tot wel 40%!

Op deze pagina lees je over Thyssenkrupp trapliften en de grote voordelen van dit merk. Ook lees je over de verschillende modellen en opties én geven we handige aandachtpunten bij het kopen van een Thyssenkrupp traplift!

thyssenkrup

Waarom een Thyssenkrupp traplift kiezen?

De Thyssenkrupp trapliften zijn al jarenlang een begrip op de markt van trapliften. Thyssen levert al meer dan 60 jaar innovaties voor het behoud van je onafhankelijkheid in je eigen woning. Het merk streeft ernaar om de trapliften zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

Voor elk type trap heeft Thyssenkrup een geschikt model traplift. Of het nu gaat om een eenvoudige rechte trap of lastige hoekige trappen. Zo weet je zeker dat je goed mobiel bent en zowel binnen- als buitenshuis eenvoudig de trap op en af komt.

De grootste voordelen

 • Thyssenkrupp biedt trapliften van hoog comfort aan.
 • De stoelen van de trapliften zijn stevig en comfortabel.
 • Een traplift van Thyssen behoudt zijn waarde en is ook tweedehands goed te verkrijgen of verkopen.
 • De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het goed past bij je interieur.

Verschillende soorten Thyssenkrupp trapliften

Voor elk type trap is een geschikte Thyssenkrup traplift te vinden. Je hebt ruim de keuze uit verschillende modellen, elk met een ander doel voor ogen. Zo kun je onder meer kiezen uit deze trapliften van Thyssenkrupp:

 • Flow2-traplift: dit is misschien het meest innovatieve model op het gebied van trapliften. Door de slimme techniek is de Flow2 geschikt voor zelfs de smalste trappen, waar andere merken vaak niet passen. Bovendien werkt de traplift snel, stil en comfortabel.
 • Levant traplift: de levant traplift is uitermate geschikt voor rechte trappen. Dit is bovendien de beste keuze voor iedereen die tegen een scherpe prijs een Thyssen traplift laat plaatsen: dat komt omdat de Levant traplift in één standaard design verkrijgbaar is. Zo hoef je geen moeilijke keuzes te maken over kleuren en bekleding.
 • Comfort traplift: deze traplift is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren bekleding. De stoel is subtiel, maar stevig en comfortabel.

Natuurlijk zijn dit niet de enige modellen, en biedt Thyssenkruft nog veel meer soorten trapliften aan. Een paar voorbeelden van populaire modellen zijn de Swing, de Levant outdoor en de Homeglide. Een expert geeft je graag een persoonlijk advies: vraag gratis offertes aan!

Model traplift Geschikt voor welke trap? Maximaal gewicht Verschillende bekleding opties Belangrijkste voordelen
Flow Smalle trappen 125 kg Meerdere bekleding opties Erg smal en dus blijft de trap ook veilig voor anderen
Levant Rechte trappen 125 kg Één optie Simpel en voordelig model
Swing Trappen met een binnen- en buitenbocht 125 kg Stof of leer Draait de overloop op, is te bedienen met een joystick
Homeglide Rechte trappen 125 kg Neutrale kleuren zodat ze goed passen in het interieur Discreet en eenvoudig.
Comfort Rechte trappen 125 kg Verkrijgfbaar in 3 verschillende kleuren bekleding Stoel is subtiel maar stevig en comfortabel

Besparen op een Thyssenkrupp traplift?

Vind snel een vakman bij jou in de buurt en bespaar tot wel 40%!

Wat kost een traplift van Thyssenkrupp?

De prijs van een traplift van een tweedehands Thyssenkrupp traplift begint rond de €1.600,-.Wil je een tweedehands traplift laten plaatsen, dan is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar waar deze vandaan komt. Zo weet je zeker dat je nieuwe traplift straks goed werkt! Houd er rekening mee dat je ook kosten betaalt voor het onderhoud en inspecties. Gemiddeld kost een onderhoudscontract zo’n €20,- per maand, maar dit verschilt per bedrijf.

Wil je liever een nieuwe Thyssenkrupp trap aanschaffen? Voor een rechte trap beginnen de kosten vanaf €3.500,- en bij een trap met één of zelfs meerdere bochten moet je denken aan prijzen vanaf €6.000,-.

Soort Thyssenkrupp traplift Gemiddelde kosten*
Voor rechte trappen Vanaf €3.500,-
Voor buitentrappen Vanaf €4.250,-
Voor trappen met één of meerdere bochten Vanaf €6.000,-
Gebruikte Thyssenkrupp traplift €1.600,-
Onderhoud Vanaf €20,- per maand

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Een exacte prijsopgave ontvangen? Vergelijk dan gratis offertes!

Subsidie op Thyssen traplift?

Als je voor je 65ste al bent ingeschreven bij het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) dan kom je mogelijk in aanmerking voor een premie of tegemoetkoming! Voor mensen onder de 65 jaar gaat het om een vergoeding van maximaal €8.399,71. Indien je ouder bent dan 65 jaar dan loopt de tegemoetkoming op tot €1.250,-. Meer hierover lees je op VAPH.be.

Waarop letten bij het kopen Thyssenkrupp traplift?

Een traplift kopen doe je niet zomaar. Waarschijnlijk weet je (nog) niet goed waar je op moet letten en wat je belangrijk vindt bij een traplift. Daarom geven we je hieronder een paar praktische tips.

 • Tip 1: probeer een traplift uit. Kijk of je ergens een paar verschillende trapliften van Thyssenkrupp kunt proberen. Zo kom je er al snel achter wat je wel en wat je niet belangrijk vindt in de lift.
 • Tip 2: denk om de veiligheid. Ook zonder een traplift moet de trap voor anderen nog veilig te gebruiken zijn, het is dus belangrijk dat de lift niet de hele trap inneemt. De meeste trapliften kun je daarom opvouwen.
 • Tip 3: het is maatwerk. Geen enkele trap is hetzelfde, en daarom moet een traplift op maat gemaakt worden. Het is dus belangrijk dat de vakman je trap nauwkeurig opmeet. Hij of zij geeft je bovendien een persoonlijk advies.
 • Tip 4: vergelijk gratis offertes. De prijzen van trapliften van Thyssenkrupp zijn vaak hetzelfde, maar de tarieven van de verschillende vaklui verschillen. Voor het vinden van het beste aanbod is het verstandig om de prijzen van verschillende vaklui met elkaar te vergelijken!

thyssenkrup traplift

Besparen op de kosten? Gratis offertes vergelijken!

Wil jij binnenkort een Thyssen traplift kopen? Dit is één van de beste merken op het gebied van trapliften. Geen last van storingen en je bespaart jezelf veel ellende doordat je niet meer dagelijks je trap op of af hoeft te lopen. Op zoek naar een traplift expert?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt hierna zo snel mogelijk de prijzen van verschillende vaklui bij jou in de buurt. Vergelijk en kies het beste aanbod, voor een besparing die oploopt tot wel 40% op de kosten! Je offerteaanvraag is bovendien gratis en zonder verplichtingen: je zit dus nergens aan vast!

Gratis offertes aanvragen